Ben jij een meester in metaal? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Metaalfabriek DiTech, gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en het onderhoud van hoogwaardige technische oplossingen. Wij hebben ons de afgelopen jaren ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de technische sector. DiTech heeft een team van gespecialiseerde medewerkers die in staat zijn om de klanten van de beste kwaliteit en service te voorzien.

Om dit hoge niveau van kwaliteit en service te kunnen blijven bieden, zijn wij altijd op zoek naar getalenteerde medewerkers die ons team kunnen versterken. Momenteel staan er vier vacatures open voor functies waarbij technische kennis en vaardigheden een must zijn.

De vacatures variëren van commercieel werkvoorbereider/planner tot CNC-draaier. Voor elk van deze functies is een specifieke set vaardigheden nodig. Zo moet de commercieel werkvoorbereider/planner in staat zijn om het project te coördineren en te plannen, terwijl de CNC-draaier nauwkeurig moet kunnen werken en oog voor detail hebben.

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Dan maken we graag kennis met je!
Maak dan een afspraak via info@ditech.eu of bel 0316-295444.

DiTech investeert in haar medewerkers
DiTech hecht veel waarde aan de kwaliteit van medewerkers. Daarom bieden we niet alleen een uitdagende en afwisselende functie aan, maar ook goede arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Wij begrijpen dat je je betrokken moet voelen bij het bedrijf om te kunnen excelleren in je werk. Daarom investeren wij in jou, zodat jij het beste uit jezelf te kunt halen.

Interesse?
Als je geïnteresseerd bent in een van de openstaande vacatures bij DiTech, dan is dit een unieke kans om deel uit te maken van een toonaangevend technisch bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en producten en in een stimulerende omgeving waarin jij je verder kan ontwikkelen.

Opleidingsmogelijkheden
Het is belangrijk om te benadrukken dat wij niet alleen op zoek zijn naar technisch onderlegde kandidaten. Er zijn volop opleidingsmogelijkheden!

Kom langs
Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Dan maken we graag kennis met je! Maak dan een afspraak via info@ditech.eu of bel 0316-295444.