“We kunnen hier zo’n beetje alles wel maken en dat vind ik mooi om te zien”

Bij DiTech zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. Waarom jij je bij onze meesters in metaal wil voegen, dat kunnen ze je het best zelf vertellen. Ronny te Molder (44) maakte bij ons de overstap van monteur machinebouw naar draaier en haalt nu nog meer voldoening uit zijn werk dan ooit te voren. Word jij zijn nieuwe collega?

 

“In het verleden werkte ik deels in de verspaning. Op een gegeven moment belandde ik toch in een iets andere functie, namelijk die van monteur machinebouw. Dat is ook mooi werk, maar ik merkte dat ik me toch liever verder wilde ontwikkelen in de verspaning. Daarom maakte ik vorig jaar in september bij DiTech de overstap naar draaier. Ik begon achter de teach-in draaibank en inmiddels leer ik werken met de Doosan CNC machine. De mogelijkheid om met verschillende machines te werken houdt het werk voor mij leuk en uitdagend.

Bij DiTech doen we niet aan massaproductie; we maken voor onze klanten enkele producten of kleine series waarin we van klein tot groot werken. Dat betekent dat geen dag hetzelfde is en we altijd interessante nieuwe dingen mogen maken. We kunnen zo’n beetje alles wel maken hier en dat vind ik mooi om te zien.”

“Onze gezamenlijke missie: een mooi stukje vakwerk afleveren voor de klant”

Ronny – Draaier

“Naast de mogelijkheid om me verder te verdiepen in de richting die me het meest aanspreekt, is de bedrijfscultuur bij DiTech wat mij betreft dé reden om hier aan de slag te gaan. Ik vind het hier erg prettig werken. Op het moment heb ik zo’n dertig collega’s, waardoor iedereen elkaar kent. Ook staat iedereen ervoor open om elkaar te helpen, wat een erg prettige werksfeer oplevert. En dan is er natuurlijk onze gezamenlijke missie: een mooi stukje vakwerk afleveren voor de klant.”

Heb jij interesse en wil je kennismaken met DiTech? Dat kan; wij leiden je graag rond in ons bedrijf!
Bel voor een afspraak met Graham Jansen 06-53414488 of Frank Wezendonk 06-10924202.