“Ik zocht uitdaging en groeikansen in mijn werk, die heb ik hier gevonden”

Bij DiTech zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om ons team te versterken. In welke fase van je werkleven je je nu bevindt, maakt ons niet uit. Zolang jij graag met metaal werkt en hoge kwaliteit wil leveren, zorgen wij ervoor dat je op de juiste plek bij ons terechtkomt en dat je daarvoor wordt opgeleid. We bieden je alle kansen en ruimte die jij zoekt om jezelf verder te kunnen ontwikkelen. Daar kan onze RVS lasser Ismail Kaied (40) over meepraten. Hij is een echte vakman die via een detacheringsbedrijf bij ons terechtkwam. Word jij zijn nieuwe collega?

 

“Ik werk al tien jaar als lasser, waarvan vier jaar in Nederland. Via uitzendbureaus en detacheerders heb ik bij drie andere bedrijven gewerkt voor ik bij DiTech terecht kwam, waar ik nu ruim een jaar werk. Ik zocht uitdaging in mijn werk, die ik hier heb gevonden. DiTech is de juiste specialist voor mij. Ik krijg hier veel kansen om mezelf persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Wat ik hier fijn vind, is dat deze kansen in verhouding staan tot de vaardigheden die ik al in huis heb en dat mijn eerdere werkervaring hier goed wordt benut.”

“Ik zocht uitdaging in mijn werk, die heb ik hier gevonden”

Ismail – Lasser

“Het werk bij DiTech is geen dag hetzelfde. Er is geen vaste routine, wat het werk elke dag weer interessant maakt. Ook maak ik het hele proces van begin tot eind mee. Ik stel producten samen aan de hand van tekeningen, las de onderdelen aan elkaar en maak het eindproduct naderhand schoon om de lassporen te verwijderen. Doordat ik het hele proces doorloop, kan ik steeds verder groeien, wat voor mij erg belangrijk is.

Wanneer je bij het bedrijf naar binnen loopt, voel je gelijk dat het een hecht bedrijf is. Iedereen groet elkaar, je drinkt gezellig koffie samen met je collega’s en er heerst een positieve, motiverende energie. Dit is een heel aangename werksfeer. Door samen te werken met ervaren collega’s die zijn gespecialiseerd in metaalbewerking en lassen kan ik mijn eigen vaardigheden nog verder ontwikkelen.

DiTech biedt veel opleidingsmogelijkheden. Je kunt hier bijvoorbeeld leren frezen of leren werken met de kantbank, maar je kunt ook je heftruckrijbewijs halen. Persoonlijke en professionele groei zijn voor mij en voor DiTech erg belangrijk. Dat, samen met het afwisselende werk en de fijne collega’s, is waarom ik denk dat jij ook graag bij DiTech aan de slag wil gaan!”

Heb jij interesse en wil je kennismaken met DiTech? Dat kan; wij leiden je graag rond in ons bedrijf!
Bel voor een afspraak met Graham Jansen 06-53414488 of Frank Wezendonk 06-10924202.

vacature monteur
vacature lasser
vacature werkvoorbereider