Kom jij ook naar onze open dag?

Op zaterdag 25 mei is het zover: van 10:00 tot 14:00 gaan onze deuren voor je open en staan onze Meesters in Metaal klaar om jou kennis te laten maken met hun werk.
Je krijgt te zien wat we bij DiTech zoal kunnen maken en met welke bijzondere machines we dat doen.
Overweeg je om zelf in de metaalsector aan de slag te gaan? Dan is dit je kans om kennis te maken met ons mooie vak en de mensen die hier van hun passie hun werk hebben gemaakt.

Machinefabriek anno 2024

Dit jaar is de open dag extra bijzonder, want de gloednieuwe afdeling verspaning is nu voor het eerst te bewonderen. Afgelopen jaar hebben wij deze afdeling namelijk verhuisd naar een nieuwe hal, die geheel is ingericht met het oog op de toekomst. Van klimatiseren tot zonnepanelen en van de nieuwste machines tot een lean inrichting voor optimale efficiëntie, aan alles is gedacht om de beste werkomgeving te creëren.

Kom langs op 25 mei!

Het kan maar zo dat één van jouw vrienden, familieleden of buren bij DiTech een tweede thuis heeft gevonden. De open dag is jouw kans om hun werkomgeving ook eens met eigen ogen te zien. Ken je onze vakmensen nog niet? Dan kun je hen tijdens de open dag ontmoeten en meer leren over de producten die we maken en de machines waarmee we dit doen.

Op 25 mei opent DiTech haar deuren tussen 10:00 en 14:00 voor iedereen die eens kennis wil maken met de mensen en machines die DiTech tot een succes maken. Je vindt ons aan de Marconistraat 27 in Zevenaar. Hopelijk tot dan!

open dag zevenaar