KWALITEIT

Nauwkeurigheid en gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit

De onderdelen die DiTech Machinefabriek vervaardigt worden gebruikt in uiterst nauwkeurige tot zwaar balastte machines. Wij besteden dan ook veel zorg en aandacht aan de kwaliteit van onze onderdelen; elk product wordt tijdens de productie en voor aflevering visueel en op maatvoering gecontroleerd.

DiTech handelt volgens het ISO-kwaliteitsborgingssysteem. We beschikken over overstempelbevoegdheid. Hierdoor mogen onze specialisten materialen herstempelen, zodat de herleidbaarheid kan worden gegarandeerd. Verder verzorgen we diverse testen en onderzoeken, van penetrant tot en met ultrasoon.

Keurmerken:

  • ISO-9001/2015 kwaliteitsborgingssysteem Lloyd’s Register
  • Hermerkbevoegdheid Lloyd’s Register
ISO-9001/2015 kwaliteitsborgingssysteem Lloyd’s Register
Hermerkbevoegdheid Lloyd’s Register
Approval applicable to manufacturing to customers design of steel, special steel, alloy´s, non ferre products and (welded) constructions
Certificaat Herwaarmerken
Bijlage behorend bij certificaatnummer G 0304 / 014 / 451

Milieu

Verantwoordelijkheid

Milieuvriendelijkheid en energiezuinig werken worden steeds belangrijker in onze samenleving. Voor ons betekent dit dat wij daar onze verantwoordelijkheid in nemen. Door het scheiden van afval, het reduceren van CO2-uitstoot en het nemen van energiebesparende maatregelen streven wij voortdurend naar een evenwicht tussen de economische bedrijfsdoelstellingen en het beschermen van welzijn en milieu.

Onze Contactgegevens

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Ons Postadres
Postbus 169
6940 AB Didam
Phone: 0316-295 444
Fax: 0316-295 099
Email: info@ditech.eu
Bezoekadres
Marconistraat 27
6902 PC Zevenaar

Ook te vinden op Social Media