Machinebouw voor klant

Voor een klant bouwden wij deze installatie in huis. Na transport is het project naar tevredenheid geïnstalleerd en opgeleverd. Klant tevreden, wij tevreden; een top-prestatie van ons team!

Meten is weten

Onze meetkamer heeft een facelift gekregen en is nu aangevuld met een CNC meetmachine van Mitutoyo type.

Voorzien van Y-as

Vandaag in gebruik genomen; deze nieuwe CNC Draaibank. Met deze aanvulling op ons machinepark hebben we onze capaciteit verder uitgebreid. Op deze machine kunnen we tot een diameter van rond 375 mm met ene lengte van 1250 mm bewerken. Tevens is deze machine voorzien van een Y-as met direct aangedreven gereedschappen, waardoor volledige freesbewerkingen uitgevoerd kunnen worden.

Ditech betekent kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om onze klanten van een uitstekende kwaliteit producten te voorzien. Hierbij zijn kwaliteitsprocedures van groot belang. Naast een ISO 9001:2015 certificering, hebben wij in november van 2017 een vernieuwing van het door Lloyds Register uitgegeven Overstempelbevoegdheid Certificaat gekregen.

Lees meer over kwaliteit ->

Bella Italia!

Een personeelsfeest in Italiaanse sferen. Met prachtig weer maakten we een scootertocht door de Liemers en sloten we af met een heerlijk diner. Het was een geslaagde dag!

Certificering volgens Iso 9001:2015 Norm

Op 14 oktober 2017 zijn wij succesvol overgegaan van het ISO 9001:2008 Norm naar het nieuwe ISO 9001:2015. De ISO Norm is ’s werelds meest gebruikte norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Het toont aan dat de producten van Ditech van consistente kwaliteit zijn, voldoen aan de wensen van klant, de wet- en regelgeving en onze eigen eisen.

Lees meer over kwaliteit ->

Klaar voor productie

Onze nieuwe robotbelader is geïnstalleerd op onze 5-assige freesmachine Hermle c42U en klaar voor een uitdaging! Met deze belader worden doorlooptijden verkort en kunnen we flexibeler produceren. De machine kan worden beladen voor zowel producthandeling (materialen tot 30 kg) als pallethandeling (tot 50 kg).

Ditech Bedrijfsfilm

Bekijk onze bedrijfsfilm om een induk te krijgen van de werkzaamheden van DiTech Machinefabriek.

Compleet project

Wij hebben voor één van onze klanten een compleet Turn Key project mogen uitvoeren De totale doorlooptijd van dit project is bijna 1,5 jaar geweest, vanaf de start van de engineering. Dit project geeft alle disciplines weer welke DiTech in huis heeft, van fabricage, montage tot installatie op locatie.

Vervaardigen van een druktank

Eind vorig jaar hebben wij voor onze klant een transporttank mogen maken waarbij een machinedeel onder vacuüm druk kan worden getransporteerd. Dit om corrosie aan het onderdeel te voorkomen zodat het in perfecte staat op de desbetreffende plaats aankomt. Het geheel is samengesteld gelast en daarna op de deelvlakken gefreesd zodat een luchtdichte verbinding ontstaat tussen de 2 helften.